Friday, November 25, 2011

Verdens beste julegave!

Jeg har nettopp fått verdens beste julegave! Tidligere i uka fikk jeg en telefon av mitt kjære søskenbarn, Hans Christian, hvor han sa at han har bestemt seg for å komme nedover til Australia på besøk. Dette har vært plana lenge, men ingenting har blitt avgjort. Før nå! Han er nå den heldige eier av en enveisbillett til Brisbane den 7. desember :D Hurra! Dette er verdens beste gave! Så ikke bare får jeg besøk av familie - jeg får feire Australsk jul med norsk familie! Jeg er så utrolig glad :)

Til helga er det også første søndag i advent, så jeg har begynt å pynte litt til jul. Jeg har allerede pynta treet i og med at pusekattene er veldig glad i å rive ned ting. På denne måten har de mulighet til å bli vant til treet, og jeg har kan glede meg over at det er oppe før advent. Plastikktre med plastikkuler er genialt når man har pusekatter, og det ser ikke alt for ille ut uansett!


Ellers har jeg et par nisser som mamma ga meg for noen år siden - Xavier synes egentlig nissene er litt skumle, men han innrømmer det aldri ;) Grøtboller har de også. Fine nissene.


Jeg har også noen lys rundt huset, kongerøkelse (som mamma sendte og som har gått gjennom gammastrålinger av tollvesenet fordi de er basert på tre og blomster), adventskalender til Xavier (som hvert år inneholder mengder sjokolade), julestjerne og noe annet nips.I løpet av neste uke skal jeg ordne pepperkakehus (takk til IKEA), drikke gløgg og høre på julemusikk. Og vente på at Hans Christian kommer på besøk! :D

2 comments:

  1. Koooselig du har gjort det for dere Marianne <3 Og så gøy at du får besøk! Kan tenke meg at det er ekstra stas ja! :-D Spent på hvilket tre vi ender opp med i år jeg. Plana er å kjøpe falskt tre i år, men det var d i fjor også... haha! Må bare finne et som ser pittelitt ekte ut. Blir en investering for en god del år fremover det i såfall. Skulle gjerne hatt en som lysene er ferdigfesta på også jeg da:P Ære være latskap :)

    Du må kose deg videre med juleforberedelsene. Her har vi ryddet bort alt løst rundt husene siden vi venter på den svææære stormen "Berit" som visstnok skal melde sin ankomst i løpet av dagen ;)

    ReplyDelete
  2. Aldri vært fan av falskt tre, men det er veldig greit å vite at man har et tre som varer når man først kjøper et. Dessuten ser jeg ikke noe poeng i å bruke masse penger hvert år når vi reiser til familien i en annen stat hver jul, og får ikke opplevd treet på julaften. Er mest for adventstida.

    Skulle rydda rundt (og inni) huset jeg også - storm eller ei! Men julevask stresser jeg ikke med ;P

    ReplyDelete