Wednesday, April 13, 2011

Gold Coast Marathon

Jeg skal løpe maraton!


Half marathon, riktignok, men det er allikevel 21 km. 2,1 mil det. Langt nok, kjenner jeg. 3 juli skjer det, og jeg merker jeg stresser litt når jeg tenker på at det bare er 12 uker unna...

Årsaken for at jeg har meldt meg på er at jeg og mamma har bestemt oss for å delta på det prestisjetunge (one and only) New York Marathon neste aar, så da er det bare å legge seg i hardtrening. Halvmaraton i år, fullt neste år.

Her er beviset på galskapen:


Beste med arrangementet er at de tar vare på deg, både før under og etter løpet. Har fått lasta ned treningsopplegg som jeg skal følge.


Er ca 8 uker etter skjema, men har trent en del utholdenhet på treningssenteret allerede i det siste. I denne dagboka skal jeg skrive ned tid, fart og distanse slik at jeg kan bruke det som en referanse før løpet.


Så nå er det bare å kjøre på!

2 comments:

  1. wooohooo, respekt! Jeg har også lyst til å slenge meg på maraton i NY, hehe! Men tror ikke jeg er up for det ass :P Lykke til Konstanse, dette fikser du :)

    ReplyDelete
  2. Kom igjeeeen - New York blir ikke før neste år. Betyr at du har 1,5 år på deg. Jaaaa:D

    Har bestemt meg for å sette mål i livet og fullføre dem. Maraton er en av tingene på min "bucket list". Er galskap, men man lever kun en gang.

    ReplyDelete